Honlap testreszabása




készítette a honlap.hu

Hírek, események

Felújítás

Felújítás

Elkészült a Józsefvárosi Óvodák Várunk Rád Tagóvodájának (Csobánc utca 5.) kerítése. Amikor megérkeznek szünetről a gyermekek, már a teljes udvart birtokba vehetik.

A százéves omladozó, nedves és befelé dőlő kőfal helyett, új alapra emelt modern, esztétikus és biztonságos kerítés készült a Józsefvárosi Óvodák igazgatóságának megrendelésére, amelyet a JÓZSEFVÁROSI Önkormányzat költségvetésünkbe beruházási célra adott 2021-ben.
A szomszédos telek tulajdonosa Árvai Zsuzsa szívességi alapon járult hozzá, hogy a gépjárművek közlekedhessenek a bontási anyag elszállításakor és ott tároljuk a felhasználandó anyagokat is.
Köszönjük Barta Ferenc VIII. kerületi Polgármesteri Hivatal főépítészének szakmai tanácsát, és a 10-es választókerület képviselőjének Camara- Bereczki Ferenc Miklós közbenjárását, mely a gyors kivitelezéshez elengedhetetlen volt, valamint a közösségi kertet használók türelmét és megértését, a Szeszgyár utcai kapu kulcsának biztosítását Margit Annának.
Bízunk abban, hogy a megszépült terület számukra is örömforrás lesz, amikor pihenni vágyva gaz helyett egy rendezett, sitt mentes terep fogadja őket, és óvodásaink is kilátogathatnak a kertbe, ha már nem kell a gödröktől, és embermagasságú gaztól tartani.
 
vrvr3
 
 

 

 

Vissza